Kuta en afscheid
Door: Ralph
17 Juli 2013 | Indonesië, Kuta
Woensdag 17-07
Vanmorgen wakker geworden in t zonnige Kuta . De kamers vielen n beetje tegen ,je kent t wel zo'n smerig douchegordijn en n douchekop waar meer kalk dan water uit komt!!
Maar we zijn ook n beetje verwend geworden de afgelopen weken!! Wel n heerlijk ontbijt gehad. Na t ontbijt zijn Ellen en Elly op voorverkenning gegaan naar de shops at popey's lane . John en Jeanne zijn aan t kijken voor n ander hotel in kuta voor de laatste 2 nachten , de rest zit aan t zwembad waar Ryan en Yara nog van de kabelbaan zijn geweest ( zie filmpje)
Vanmiddag zullen we nog even gezamenlijk gaan shoppen , lekker " kijken,kijken niet kopen " en afdingen !!! Daarna gaan we genieten van ons laatste diner samen , hierna zullen onze wegen nl scheiden ,na een gezellige maar voornamelijk 'n memorabele vakantie . Wij Elly, Ralph ,Ellen , Ryan en Yara zullen vannacht 't vliegtuig naar Brisbane (Australië ) pakken om n bezoek aan mijn oom te brengen, waar ik lang naar heb uitgekeken !!!
John, Jeanne ,Tessa , Roger , Kai en Lois zullen dan nog enkele dagen in Kuta verblijven en hun reis vervolgen naar hun familie in Jakarta . Wij zullen apart op deze site onze spannende/ leuke belevenissen blijven schrijven. Ik heb ook nog 'n extra filmpje erop gezet over t duiken op Menjangang island en n filmpje van n duikboot die ik tegen kwam bij t duiken, check bij de " knop" video's !!!!
Groetjes Ralph
Groetjes Ralph
17 Juli 2013 - 14:14
Lea :
Wat een prachtige verhalen en wat genieten jullie. Mooi om te lezen. Hopelijk staat jullie in Australie ook mooie avonturen te wachten. Heel veel plezier gewenst en een goeie reis naar Australie.
Lea -
17 Juli 2013 - 14:59
Jutta:
Ik wens jullie een hele goede reis naar Australië ,en kijk weer uit naar jullie reisverslagen.
Nog veel plezier in Kuta en Australië
Groetjes aan iedereen
Jutta -
17 Juli 2013 - 15:20
Sandra:
Heel veel plezier nog in Australië en een goeie reis ernaartoe! Hopelijk goed weer daar maar ook dat zal weer fantastisch zijn! Groetjes Sandra , Ralf en Fam. -
17 Juli 2013 - 16:00
Hen Smits:
Komen wel een keer op de koffie ,vakantiefimpje kijken ,zo te horen en te zien
Is dit een schitterende ervaring,waar je nog lang aan terug zult denken
We zien ons
Groetjes Hen -
17 Juli 2013 - 17:12
Marion:
Ha jullie, heerlijk toch dat paradijs. Jammer dat jullie dat moeten verlaten. Maar er wacht een nieuw avontuur, Australië , lijkt me ook enorm interessant. Goede reis daar naar toe en de groetjes aan de familie die nog een poosje daar blijft. Geniet ze en ik kijk uit naar het vervolg. Groetjes, Marion -
17 Juli 2013 - 19:12
Pierre En Mariet:
Ben benieuwd wat Australië zal brengen Goede reis
17 Juli 2013 - 21:18
Egon:
Ook maar eens die kant op gaan voor een vakantie :-).
Benieuwd hoe Australië jullie verrast, hopelijk hebben jullie een goede reis.
Wel erg leuk die verhaaltjes. -
17 Juli 2013 - 21:54
Paul :
John ,Jeanne en fam. wie gaan naar Australie???
Groetjes en geniet maar van de vakantie en het lekkere eten daar in bali/jakarta
17 Juli 2013 - 23:05
Lisette:
Een goede vlucht en een schitterende tijd toegewenst in Australie! Liefs Theo en Lisette -
17 Juli 2013 - 23:35
Hans En Emmie:
Ellen, Ralph, Elly, Ryan en Yara bedank nog voor de mooie verhalen, geniet van jullie verblijf in Australië. Jeanne, John, Tessa, Roger, Kay en Lois geniet nog van Bali en Jakarta.
We blijven jullie volgen. Veel groetjes. -
18 Juli 2013 - 09:10
Carin:
Hallo genieters,
Geweldig dit alles te lezen. Spannend voor jullie, ralph,ellen, ellie ,ryan en yara nu door te vliegen naar Australie. Ik had ome Alf dinsdag nog aan de telefoon. Hij zit vol spanning naar jullie komst uit te kijken. Hij vindt het super. Ik wou dat ik er ook bij was. Ik hoop er ook echt nog eens te komen. Inmiddels zullen jullie er wel zijn????? Ik hoop dat jullie een goede vlucht hebben gehad en geef broertje een extra dikke knuffel van ons. Geniet van dit bijzonder samenzijn. Wij zullen het met een weemoedig gevoel op de voet volgen haha. Ik ga nu met de andere wereldreizigster (Marion) op reis naar Zaandam haha......veel plezier in Australie.
Liefs van de voetjes -
18 Juli 2013 - 10:08
Petra Cuppen:
Hallo wereldreizigers,
Wat heb ik genoten van jullie verhalen over Indonesie en Bali. En nu gaan jullie naar Australie, ik wens jullie veel plezier en avontuur. Ik ga weer via jullie reisverslagen genieten!
Groetjes, Petra -
18 Juli 2013 - 13:33
Jos En Ell:
Bedank voor jullie mooie vehalen en ook dat wij zo een beetje met jullie mee konden genieten! Wij wensen jullie nog een hele fijne vakantie in Australië!
Jeanne, John, Tessa, Rogier, Kay en Lois geniet nog van jullie laatste dagen op Bali en in Djakarta.
Wij blijven jullie volgen.Jos en Elli -
18 Juli 2013 - 14:41
Fred En Marlie Smits':
Hoi allemaal, is wel leuk hè , shoppen een beetje kopen en steeds afdingen, leuke sport Dat hotel is dan wel een beetje vervelend, maar ja jullie zijn tot nog toe toppie verwent, of niet dan? Wij wensen jullie een goede vlucht naar Brisbane, Oom Slf heeft volgens ons slapeloze nachten en zal jullie hoed bezighouden en verwennen,reken daar maar op.
Voor de overige nog enkele leuke dagen in Djakarta gewenst en een goede terugreis.
We zien met belangstelling jullie volgend verslag tegemoet.
Skypen/face timen ook kosteloos mogelijk in Australië ??
Xxxx opa en oma. /. Fred&Marlie -
18 Juli 2013 - 14:50
Boy En Miep:
Bedankt voor de mooie verhalen en goede reis naar Australie en daar een hele fijne tijd. John, Jeanne Rogier Tessa Kay en Lois jullie nog een super fijne tijd op Balie en Jakarta en doe de groeten aan Clara. Boy en Miep -
19 Juli 2013 - 00:29
Edward Rex:
Hi Ellen, kijk eens even naar jouw FaceBook messages of laat Ralph zijn email even openmaken, a.u.b.?
Bedankt
Alf -
20 Juli 2013 - 11:31
Judith:
Heerlijk...
Heel veel plezier in Australië en een hele goede vlucht! -
21 Juli 2013 - 20:43
Joost: