Onze dagen in Bandung
Door: Ellen
05 Juli 2013 | Indonesië, Bandung
Woensdag 03-07
Vanmorgen om 11:00 uur met een bus naar Bandung. Tussendoor nog ergens wat gegeten en tegen 15:30 uur waren we in het Golden Flower Hotel. Een erg mooi hotel, goed onderhouden en ook erg vriendelijk personeel. Voor jullie informatie hier heeft het vandaag de hele dag geregend.
Donderdag 04-07
Om 9:00 uur ontbeten, een heerlijk ontbijt buffet met allerlei lekkers, zelfs hagelslag. Om 10:00 uur zijn we vertrokken naar het militaire kerkhof in Leuwigajah. Hier ligt mijn vader zijn opa begraven, hij is tijdens de oorlog in 1945 gesneuveld. 4 jaar geleden stonden pap en mam er samen bij het graf. Vandaag hebben we een beetje van pap terug gebracht naar zijn geboorte land. We hebben bij het graf een beetje as van pap uitgestrooid. Een zwaar moment, maar ook heel fijn om dit nog voor pap te kunnen doen. Daarna hebben we er nog bloemen neer gelegd.
Vanmiddag zijn we na de lunch naar Pa Udjo (angklung school) geweest. Het was een voorstelling van 1,5 uur met optreden van voornamelijk kinderen. Super leuk, wij mochten ook op de angklung spelen en als afsluiting werden we door de kinderen gehaald om samen te dansen! Onze kids vonden het super leuk. Ook vandaag een regenachtige dag! Hopelijk kunnen we morgen zwemmen op het dak van het hotel!
Vrijdag 05-07
Vandaag gezwommen met de kids en later op de dag naar shoppingcenter Paris geweest. We hebben er heerlijk gegeten en natuurlijk geshopt.
Morgenmiddag vliegen we naar Bali!
Donderdag 04-07
Vrijdag 05-07
Morgenmiddag vliegen we naar Bali!
05 Juli 2013 - 17:39
Boy Miep Voeten:
Hallo genieters.
Klinkt geweldig, wat een prachtige indrukken zullen jullie weer mee naar huis nemen.
Hopelijk gaat het weer de goeie kant uit, en we vinden julie verhalen om te smullen.
Groet Clara en de familie van ons, en zing nog maar eens terima kasih.
Boy en Miep -
05 Juli 2013 - 17:55
Marion:
Hallo Bandunggangers,
Wat heerlijk om jullie reis te volgen, echt genieten. Jammer van de regen, maar ach ja, na regen komt zonneschijn. Wat zal het bezoek aan het militair kerkhof indrukwekkend en emotioneel zijn geweest. Maar wel schitterend dat je dit voor je vader kunt doen Ellen.
Heel veel groetjes aan iedereen en ik reis weer verder met jullie mee,haha -
05 Juli 2013 - 22:40
Mia:
fijn dat alles goed verlopen is
groetjes Mia xxx -
06 Juli 2013 - 00:26
Tanja:
Ha vakantiegangers! Fijn dat alles zo goed gaat! Heerlijk naar Bali! Misschien komen jullie Abbie Chalgoum tegen (Sjefke uit de revue en de nieuwe Jezus met de komende passiespelen). Hij is 6 weken alleen rond aan het trekken en is nu een week op Bali.
Have fun! -
06 Juli 2013 - 01:13
Edward - Australia:
Sounds very emotional, but wonderful to be able to do that. Tomorrow you will already be a lot closer again. You will love Bali, I think their are more Australians there at any time than Balinese ha ha.
Enjoy the beaches, as it is a lot colder here. Although last night was cold but clear at 14° C and today just a picture perfect day at and expected high in the shade of 25°C. Ocean temperature was 21° this morning, just cold coming out until the sun was up a little higher. Hope it is this way for you when you get here. -
06 Juli 2013 - 12:56
Irma:
Hoi, wat een leuke manier om verslag te doen en mensen op de hoogte te houden!
En wat een indrukken allemaal, dit zal een onvergetelijke reis worden!
Geniet ze!!!!
(by the way: Griekenland was super met Katina en kids, Emily heeft ook genoten!)
Irma x -
06 Juli 2013 - 13:34
Carin:
Hallo allemaal, het klinkt super! Het zal wel heftig zijn geweest bij dat kerkhof, maar tevens ook heel mooi. Mij springen er in elk geval de tranen van in de ogen. Maar super dat jullie dat gedaan hebben voor zowel pap maar ook voor mam, niet te vergeten. Ik lees al wat mijn broertje schrijft maar zeg hem maar dat wij het voor die temperaturen wel doen. We zijn niet beter gewend haha. Bali moet super mooi zijn. Geniet er maar weer lekker van.
Liefs van de Voetjes -
06 Juli 2013 - 15:08
Marlie En Fred:
Hoi Ellen ,Ralph,Ellie en kids en de rest an de club.
Allemaal best wel heftig, ook fijn dat jullie de as van Rikkus hebben uitgestrooid bij het graf
Van opa cq zijn vader, hij zou beslist niet anders gewilt hebben, een mooi moment maar zeker erg emotioneel voor iedereen en in het bijzonder voor Ellen en Ellie.
Maar ik hoop voor jullie dat er na regen weer zonneschijn komt.
Mam heeft een traantje weg gepinkt en ons piromaantje had weer de nodige kaarsen aangestoken.
Geniet verder van jullie vakantie,
Dikke xxxxxxx van Opa&Oma. /. Fred & Marlie -
06 Juli 2013 - 16:58
Pierre En Mariet :
Mooi maar toch ook wel zwaar
Fijn dat jullie dit samen hebben kunnen doen en Rikus wens hebben kunnen vervullen
Geniet van alles en we horen wel weer
liefs Pierre en Mariet -
06 Juli 2013 - 18:02
Emmie En Hans:
Fijn om dit bericht te lezen. Zo te zien hebben jullie het fijn in Bandung (op de regen na natuurlijk).
We kunnen ons voorstellen hoe het is geweest op de begraafplaats en voelen met jullie mee.
Voor nu is het genieten geblazen op Bali..., veel plezier en we zijn benieuwd naar het volgende bericht :-)) -
06 Juli 2013 - 21:31
Judith Sitsen:
Wow,wat een mooi en indrukwekkend moment op het kerkhof!! Kippenvel.
Hopelijk krijgen jullie ook beter weer,hier in Nederland is het nu heerlijk!
Geniet lekker op Bali! Gr. Judith -
07 Juli 2013 - 19:48
Irene:
Ik sluit me aan bij Judith.
Nu alweer benieuwd naar het volgende verslag! -
08 Juli 2013 - 16:59
Pierre En Mariet:
hallo allemaal
We willen Ellie alvast feliciteren met haar verjaardag morgen ook van mam Wim en Gertie
maak er een mooie dag van
Pierre en Mariet -
09 Juli 2013 - 09:22
Kim:
Hallo, super leuk om jullie zo te blijven volgen!!
Hier gaat alles goed, ook met mayka, eten gaat top! Heimee -
Geniet er van, wat een indrukken!!
Xx ons -
09 Juli 2013 - 13:30
Maikel Heger:
Hiep hiep hoera, oma Elly is jarig, proficiat en een fijne verjaardag, kusjes maikel